Theorieopleiding

Een gedegen theorie opleiding is de basis voor de totale rijopleiding en om na het behalen van het rijbewijs een goede weggebruiker te worden. We gebruiken voor het verkrijgen van voldoende theoretisch kennis en dus voor het behalen van het theoriecertificaat de materialen van Lens I-Theorie. Zij zijn door hun jarenlange ervaring volledig ingevoerd in de materie. De leermiddelen van Lens I-Theorie hebben wij op voorraad. Dit pakket bestaat uit een volledige digitale theorieopleiding, een Theorieboek en een Praktijkboek. In voorkomende gevallen, denk aan dyslexie of een andere vorm van woord/getal blindheid wordt de opleiding aangevuld met individuele theorielessen.

De leerling kan via mijncbr.nl met behulp van zijn DigiD code zelf een theorie-examen reserveren. Je bent hierbij niet aan één oproepplaats gebonden. Studeer of werk je elders en je bent alleen in de weekenden thuis dan kun je ook op de dichtstbijzijnde examenplaats bij je studie/werkadres een afspraak maken. Ook wanneer de wachttijden in een oproepplaats groot zijn is het raadzaam naar andere CBR locaties uit te wijken. Op sommige locaties kun je ook in de avonduren en op zaterdagen terecht.

We waarschuwen nadrukkelijk voor eendaagse theorie aanbieders. Buiten dat er een fors prijskaartje hangt aan deze manier van theorie certificaten halen, doe je er geen echte kennis en kunde op. En dat kan je tijdens de praktische rijopleiding duur komen te staan. Ervaring leert dat het aantal praktijklessen dat je dan moet nemen aanzienlijk toeneemt.

Maastricht is kring 80. Bedrijventerrein Geusselt.


Henk Brauers is een officieël iTheorie verkooppuntTheorie leren

Regelmatig horen we dat leerlingen hun toevlucht nemen tot spoedopleiding van één dag om hun theoriecertificaat te halen. Nog afgezien van het hoge kostenplaatje is het niet waar dat ze 100% geslaagden hebben. Tevens leert de ervaring dat het kennisniveau van de theorie onder de maat is. Dat kan in het totale opleidingstraject een remmende factor worden.Handige linken

Theorie aanvragen
Theorie leren